Місто

У Житомирі через негоду пошкодився прапор на майдані Соборному, комунальники його замінять

24 November 2022, 11:07

Великий прапор, що був встановлений на Соборному майдані в Житомирі до 30-ї річниці Незалежності, вранці 24 листопада мав деякі пошкодження.

Про це Житомир.info повідомили уважні містяни, які проходили повз.

На фото, надісланих читачами, видно, що пошкоджені конструкції, якими прапор кріпиться до флагштоку.

У КП «Зеленбуд», на балансі якого перебуває цей прапор, Житомир.info пояснили, що оперативно замінять синьо-жовтий стяг на новий.

«Всі ж бачимо, які погодні умови. Вночі прапор обмерзнув, і пошкодилися кріплення. Ми не могли цього передбачити. Вже виїхала бригада, протягом години замінять цей прапор на новий», – зазначив директор КП «Зеленбуд» Олександр Волокіта.

Нагадаємо, у січні 2022 року поривчастий вітер пошкодив прапор на майдані Соборному в Житомирі. Тоді його також замінили на новий.

Як повідомляв Житомир.info, 9 серпня 2021 на майдані Соборному в Житомирі встановили 50-метровий флагшток. 23 серпня, у День прапора, на майдані Соборному синьо-жовтий стяг розміром 14х8 урочисто підняли на нововстановлений флагшток.

У жовтні 2021 велетенський прапор на майдані Соборному замінили на «зимовий» варіант. Наприкінці цього ж місяця його приспустили на деякий час, як пояснили в КП «Зеленбуд», через сильні пориви вітру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прапор майдан Соборний флагшток  
Матеріали по темі