Події

У райцентрі Житомирської області 20-річний вінничанин пропонував патрульним хабара

4 November 2023, 18:54

У Бердичеві вінничанин намагався «вирішити проблему» за допомогою хабаря поліцейським.

Про це 4 листопада інформує Бердичівський районний відділ поліції.

«3 листопада, патрулюючи вулиці райцентру, патрульні помітили підозрілого молодика, який при їх появі почав помітно нервувати. Його зупинили для перевірки: поліцейські виявили, що 20-річний житель Вінниччини зберігав при собі згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору. Молодик пояснив, що це суміш для його власного вжитку. Щоб уникнути відповідальності за вчинене правопорушення, він запропонував правоохоронцям хабар. Працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського райвідділу поліції, яких викликали патрульні, зафіксували факт пропозиції неправомірної вигоди та незаконне зберігання наркотичних засобів», - йдеться в повідомленні.

Нині за вказаними фактами розпочато кримінальні провадження за надання неправомірної вигоди службовій особі (ч.1 ст. 369 ККУ) та за незаконне зберігання, наркотичних засобів без мети збуту (ч. 1 ст. 309 ККУ).

Відповідно до чинного законодавства за вчинене фігуранту може загрожувати покарання від значного штрафу до кількарічного обмеження чи позбавлення волі.

Нагадаємо, 3 листопада у Коростенському районі поліцейські задокументували спробу нетверезого керманича «повирішувати на місці».

Як повідомляв Житомир.info, 10 жовтня 2023 року у Житомирі патрульні зупинили водія Chevrolet, під час огляду в авто виявили наркосклад.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хабар наркотики поліція Бердичів підкуп  
Матеріали по темі