Події

У Житомирі минулої доби горів будинок, де живуть чотири сім’ї, а в області сталося ще 3 пожежі

5 November 2023, 15:32

Упродовж минулої доби вогнеборці ліквідували чотири пожежі у приватному житловому секторі.

Про це 5 листопада повідомляє ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«5 листопада о 6:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння цегляного житлового будинку на чотирьох господарів у Житомирі. Сусід почув вранці як стріляє шифер та викликав рятувальників. На місці зʼясувалося, що вогнем частково охоплено покрівлю над однією з квартир. Існувала загроза поширення вогню будинком та перекидання на дві господарчі будівлі, розташовані поруч. О 6:43 бійці ДСНС локалізували пожежу в зазначених межах, а о 7:10 ліквідували. Подальшого поширення вогню не допущено. Вогонь встиг знищити частину покрівлі. Ймовірно зайнялось через коротке замкнення електромережі», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, вчора через необережне поводження з вогнем у Звягелі зайнялась господарча будівля. Полум'я встигло перекинутися на літню кухню. Пожежу ліквідувано за годину. Вогонь частково знищив покрівлю зазначених будівель. Вдалося врятувати від займання трансформаторну підстанцію та дві оселі.

«Ще дві господарчі будівлі гасили рятувальники у м. Овруч Коростенського району та у с. Половецьке Гришковецької громади Бердичівського району. Під час усіх загорянь загиблих та травмованих немає. Остаточні обставини надзвичайних подій встановлюються фахівцями», - повідомляють рятувальники.

Нагадаємо, 29 жовтня у Житомирі рятувальники ліквідували пожежу в багатоповерхівці. У кімнаті загорілась шафа, ймовірно, через коротке замкнення в електроподовжувачі.

Як повідомляв Житомир.info, 30 жовтня 2023 року у смт Хорошів горів будинок через необережність під час куріння. Господаря виявили напівпритомного з опіками кінцівок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник приватний сектор житловий сектор  
Матеріали по темі