Події

На одній з вулиць у Житомирі чоловік побив працівника ТЦК, поліція встановлює місцезнаходження нападника

9 November 2023, 16:37

На вулиці Гоголівській у Житомирі чоловік побив працівника Територіального центру комплектування (ТЦК).

Про це 9 листопада повідомляють місцеві Telegram-канали.


У пресслужбі ГУ Національної поліції у Житомирській області Житомир.info розповіли, що особу нападника встановили і зараз проводяться заходи щодо встановлення його місця перебування.

«8 листопада о 19:30 до нас з письмовою заявою звернувся працівник ТЦК, у якій зазначив, що між ним та невідомим чоловіком виник конфлікт, в результаті якого його побили. Поліція відібрала заяву, нині відкрите кримінальне провадження за ч. 1 статті 296 КК України (Хуліганство). Чоловіку також надано направлення на проходження судово-медичної експертизи для встановлення тяжкості ступеня побиття. Особа нападника встановлена, але наразі проводяться заходи щодо встановлення його місця перебування», - зазначила речниця ГУ Національної поліції у Житомирській області Вікторія Дубовик.

Довідково: з відео видно, що події відбувались на вулиці Гоголівська.

Нагадаємо, 9 жовтня у Житомирі на Крошні чоловік з ножем та сокирою намагався вбити свого знайомого просто посеред вулиці.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 2 жовтня 2023 року біля під’їзду будинку напали на завідувачку кафедри екології та природоохоронних технологій ДУ «Житомирська політехніка», волонтерку Ірину Пацеву (Коцюбу). Поліція встановила причетного до нападу – 25-річного жителя Новогуйвинської громади, який після нападу виїхав за межі Житомирської області і 3 листопада був затриманий в Луцьку. 4 листопада суд обрав затриманому запобіжний захід – взяття під варту без права внесення грошової застави. 5 листопада на своїй сторінці у Facebook Ірина Пацева оприлюднила інформацію про свого нападника.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: побиття ТЦК поліція Гоголівська напад бійка конфлікт 
Матеріали по темі