Події

У Житомирі в квартирі на п’ятому поверсі сталася пожежа, загинув 64-річний чоловік

10 November 2023, 11:04

Уночі в Житомирі сталася пожежа у квартирі на п’ятому поверсі. На ліжку рятувальники виявили тіло 64-річного господаря. Попередньо, виникло тління постільної білизни, меблів та домашніх речей через необережність під час куріння.

Про це вранці 10 листопада повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«10 листопада о 01:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в однокімнатній квартирі, що на п’ятому поверсі десятиповерхівки в м. Житомир. На місці з’ясувалося, що осередок загоряння знаходиться в кімнаті на ліжку. Великого відкритого вогню не було, відбувалося тління постільної білизни, меблів та домашніх речей. Там же на ліжку вони виявили тіло 64-річного господаря без ознак життя», - йдеться у повідомленні.

Аби загасити загоряння, рятувальникам знадобилося трохи більше години. Внаслідок пожежі вогнем знищено ліжко, пошкоджено оздоблення стін в кімнаті та речі домашнього вжитку. Інші приміщення залишилися неушкодженими.

До гасіння залучалося 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. Попередня причина пожежі – необережність під час куріння власника квартири. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, 8 листопада у Малині сталася пожежа в цегляному будинку. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили на кухні тіло 72-річної власниці оселі, яка проживала сама та пересувалася на ходунках.

Як повідомляв Житомир.info, 18 жовтня 2023 року в Бердичеві на пожежі у квартирі загинув одномісячний малюк, ще двох дітей вдалося врятувати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа рятувальник квартира чоловік ліжко тління 
Матеріали по темі