Місто

У Житомирі оштрафували водіїв, які біля гіпермаркету припаркувалися на місцях для автомобілів людей з інвалідністю

14 November 2023, 11:51

У Житомирі оштрафували водіїв, які порушили ПДР: припаркувалися на спеціальних місцях для автомобілів людей з інвалідністю.

Про 14 листопада повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Днями патрульні отримали виклик про порушення ПДР біля одного із гіпермакетів міста. Заявник повідомив, що декілька траспортних засобів припарковані на спеціальних паркувальних місцях, для людей з інвалідністю. Патрульні встановили водіїв автівок, які припаркувалися на місцях позначених дорожнім знаком 5.42.1 з доданою табличкою 7.17 та дорожньою розміткою 1.35, розділу 34 ПДР України. На водіїв, які порушили вимоги паркування, інспектори винесли постанови за ч. 6 ст. 122 (Зупинка транспортних засобів на місцях, що позначені відповідними дорожніми знаками, на яких дозволено зупинку лише транспортних засобів, якими керують водії з інвалідністю або водії, які перевозять осіб з інвалідністю) КУпАП», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Житомирі впродовж вересня інспектори з паркування зафіксували 2 254 порушень правил дорожнього руху в частині зупинки та стоянки.

Як повідомляв Житомир.info, 25 грудня 2022 року у Житомирі оштрафували водія, який припаркувався біля пам’ятника загиблим в АТО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція штраф патрульний водій паркування людина з інвалідністю штраф за паркування ч. 6 ст. 122 паркувальне місце для людини з інвалідністю  
Матеріали по темі