Події

У Житомирі водій Volkswagen намагався втекти від патрульних, але не впорався з керуванням та наїхав на бордюрний камінь

16 November 2023, 17:16

Вночі ТОРівці помітили водія Volkswagen, який рухався з порушенням правил дорожнього руху. Багаторазові вимоги інспекторів про зупинку керманич ігнорував і після нетривалого переслідування не впорався з керуванням та наїхав на бордюрний камінь на вулиці Космонавтів.

Про це 16 листопада повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Патрульні притягнули до відповідальності водія, який не виконав вимогу про зупинку та здійснив ДТП. Сьогодні вночі ТОРівці помітили автомобіль Volkswagen, який рухався з порушенням правил дорожнього руху, а саме без увімкненого ближнього світла фар. Багаторазові вимоги інспекторів про зупинку за допомогою проблискових маячків червоного кольору, спецсигналів та гучномовця керманич ігнорував і після нетривалого переслідування не впорався з керуванням та наїхав на бордюрний камінь на вулиці Космонавтів», - йдеться у повідомленні.

Відео КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради

Під час спілкування з керманичем охоронці порядку виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, проте від проходження огляду у встановленому законом порядку, чоловік відмовився.

Патрульні відсторонили водія від керування транспортним засобом та склали на нього адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння), ст. 122–2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

На щастя, водій не встиг накоїти лиха. Друзі, пам’ятайте, алкоголь та кермо — несумісні.

Як повідомляв Житомир.info, 18 червня 2023 року в Житомирі сталася ДТП без потерпілих за участю Volkswagen та Skoda. Один з учасників автопригоди зник з місця події та попрямував у невідомому напрямку. Інспектори виявили зазначений легковик та подали сигнал про зупинку, проте водій проігнорував його та, збільшивши швидкість, почав втікати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція поліція погоня переслідування водій 
Матеріали по темі