Події

Поліцейські затримали водія BMW, який на трасі в Житомирській області збив на смерть 23-річного чоловіка і втік з місця події

19 November 2023, 12:29

Вчинив фатальну ДТП та залишив місце події: поліцейські розшукали причетного.

Про це 19 листопада повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Інспектори сектору реагування відділення поліції № 4 (смт Хорошів) Житомирського РУП під час патрулювання на узбіччі дороги помітили чоловіка без ознак життя. Травми на його тілі свідчили про те, що він став потерпілим внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Подія трапилася уночі 18 листопада на автошляху Виступовичі - Могилів Подільський неподалік села Старого Бобрика. Медики, які прибули на виклик правоохоронців, констатували смерть чоловіка. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції № 4 (смт Хорошів) Житомирського РУП. Поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 23-річний житель селища Нової Борової», - йдеться в повідомленні.

На місці ДТП правоохоронці виявили деталі автомобіля «BMW». Невдовзі у одному з дворів селища Нової Борової поліцейські розшукали і сам легковик з механічними пошкодженнями, завбачливо накритий тентом.

«Тож оперативники кримінальної поліції провели низку розшукових заходів та того ж дня встановили місцезнаходження підозрюваного у місті Коростені. 38-річний житель Глибочицької громади, який тієї ночі був за кермом автомобіля, визнав свою провину в учиненому», - повідомляють правоохоронці.

Відтак слідчі відділення поліції №4 (смт Хорошів) затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та повідомили йому про підозру в учиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами ) і ч. 3 ст. 135 (Залишення в небезпеці) КК України. Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Згідно з чинним законодавством за такі діяння підозрюваному може загрожувати позбавлення волі від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Нагадаємо, неподалік Житомира увечері 17 листопада на трасі Київ-Чоп 29-річнийводій автомобіля «Renault» збив пішохода. 46-річний чоловік потрапив до реанімації.

Як повідомляв Житомир.info, 16 жовтня 2023 року у селі Старий Бобрик водій автомобіля «Renault», 27-річний коростенець, збив на смерть 55-річного місцевого жителя.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП пішохід загиблий поліція водій втік Старий Бобрик наїзд 
Матеріали по темі