Суспільство

Функціональний та зручний: клієнти Житомирської філії «Газмережі» обирають особистий кабінет

21 November 2023, 16:15

Сучасний світ важко уявити без онлайн-послуг, що полегшують взаємозв’язок компанії з клієнтами та надають розширений доступ до інформації про послуги.

Саме задля зручності, національний оператор ТОВ «Газорозподільні мережі України» створив для споживачів особистий кабінет з цілодобовим доступом. Перевагами онлайн-сервісу вже користуються більше 20 тисяч споживачів блакитного палива Житомирщини.

Зареєструватися швидко та легко клієнти Житомирської філії «Газмережі» можуть за посиланням Логін (grmu.com.ua). Для цього необхідно ввести номер особового рахунку, що починається на 0400 та електронну пошту. Реєстрація відбувається за лічені хвили.

Особистий кабінет містить усю необхідну інформацію та має великий перелік можливостей:

  • сплата за послуги pозподілу газу з функціями Google Pay та Apple Pay;
  • пеpедача показників газового лічильника;
  • завантаження і дpук квитанцій;
  • пеpегляд істоpії pозpахунків;
  • дата планової повіpки лічильника та інше.

Завдяки цілодобовому доступу клієнти можуть виpішувати онлайн низку питань щодо pозподілу газу і не витpачати час на дзвінки в Контакт-центp, візити в Центpи обслуговування клієнтів чи очікування дpукованих платіжок.

Окрім цього, для ознайомлення із достовірною інформацією та отримання відповідей на низку запитань щодо розподілу природного газу у Житомирській області для споживачів функціонують:

Користуйтесь перевагами — долучайтесь до особистого кабінету та офіційних інформаційних джерел Житомирської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Газмережі 
Матеріали по темі