Події

Рятувальники відбуксирували дві вантажівки, які перекрили рух на трасах у Житомирській області

22 November 2023, 13:44

Рятувальники відбуксирували автомобіль MAN, який перекрив рух на обох смугах траси у Звягелі, також до аналогічного затору потрапила вантажівка у Коростишеві.

Про це 22 листопада повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Сьогодні о 07:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога водію вантажівки MAN, що через слизьке перекриття перекрила рух автомобілям на дорозі. Пригода трапилася у м. Звягель. Рятувальники, які прибули до місця виклику, встановили, що вантажівка перекрила рух транспорту на обох смугах. Подія сталася коли транспортний засіб потрапив на слизьку ділянку дороги», - йдеться у повідомленні.

За допомогою тросу та пожежного автомобіля бійці ДСНС відбуксирували автівку на проїжджу частину дороги, де водій вже зміг продовжити свій рух самостійно. Після цього рух був повністю відновлений.

Аналогічні роботи рятувальники провели о 04:30 у м. Коростишів Житомирського району, де до затору потрапив також вантажний автомобіль.

Нагадаємо, 22 листопада служба відновлення та розвитку повідомила, що уночі на дорогах Житомирської області використали близько 1230 тонн піску та солі, працювали понад 50 одиниць техніки.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 21 листопада 2023 року житомиряни побачили перший сніг цієї зими: він швидко танув на дорогах та тротуарах, але під вечір снігопад посилився.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС траса дорога сніг снігопад негода вантажівка затор 
Матеріали по темі