Події

Забрав у знайомого автівку за борги і заховав у родичів: правоохоронці розшукали причетного до угону жителя Житомирської області

23 November 2023, 11:10

Днями до поліції звернувся житель селища Брусилова з повідомленням про викрадення його автомобіля «Ford». За кілька годин оперативники відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського райуправління встановили причетного. Нині триває слідство.

Про це 23 листопада повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Житомирське районне управління поліції.

«Потерпілий розповів, що ще ввечері легковик знаходився у нього на подвір’ї. А вже вранці він виявив відчинені ворота та відсутність транспортного засобу. Оперативники кримінальної поліції провели низку розшукових заходів та швидко встановили причетного до правопорушення. Встановлено, що 21-річний житель селища вночі приїхав до обійстя знайомого та, поки той спав, відчинив ворота й відбуксирував його автомобіль. Чужий транспортний засіб заховав на подвір’ї у родичів, видавши його за свій. Молодик визнав свою провину в учиненому та розповів, що таким чином вирішив повернути собі борг, який не повертав власник автівки», - йдеться в повідомленні.

Тож нині слідчі відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського РУП вилучили транспортний засіб та з’ясовують усі обставини події у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

Згідно з чинним законодавством такі діяння караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, 21 листопада у Народичах 34-річний п'яний чоловік викрав припаркований біля місцевого магазину автомобіль. Правоохоронцям пояснив, що взяв покататися.

Як повідомляв Житомир.info, 9 листопада 2023 року у поліції інформували, , що житомирянин, який переховувався від слідства, викрав припаркований автомобіль з двору багатоповерхівки та заховав його у лісі на околиці міста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: угон крадіжка автомобіль авто машина 
Матеріали по темі