Суспільство

Житомир.info очолив ТОП-10 найпопулярніших сайтів Житомирської області

24 November 2023, 16:13

Як живуть житомиряни та які проблеми мають, розвиток міста й громад, головні події Житомира, історії відомих містян, хроніки війни, допомога ВПО, волонтерство – про усе це пишуть локальні медіа Житомирської області.

Фахівці контент-маркетингової платформи PRNEWS.IO склали рейтинг десяти найпопулярніших медіа про новини Житомирщини на основі даних власного каталогу, який налічує понад 100 тис. ЗМІ з усього світу, та відомостей статистики з сервісу SimilarWeb. Основний критерій відбору – кількість переглядів сторінок за дев’ять місяців 2023 року.

Найпопулярнішим у списку медіа став сайт Житомир.інфо (zhitomir.info), який зібрав 10 млн переглядів за вказаний період. Інтернет-видання розповідає про останні події міста, владу, політику, економіку, здоров’я, публікує інтерв’ю відомих людей та експертів регіону.

На другому місці опинився сайт Zhitomir-OnLine (zhitomir-online.com) з 2,1 млн переглядів. Медіа висвітлює новини політики, економіки, культури, суспільства, спорту, рішень влади.

Третє місце залишається за сайтом Живой Журнал (zhzh.info), який відвідали 1,9 млн користувачів. Тут можна прочитати про місто, економіку, пригоди, культуру, суспільство і владу.

На четвертому місці закріпився портал Житомир (zt.20minut.ua) з 1,3 млн переглядів. користувачі сайту швидко дізнаються про головні новини Житомира, публічні обговорення, журналістські розслідування.

Останнім у п’ятірці найкращих медіа є сайт РІО Бердичів (rio-berdychiv.info), де публікуються новини громади, оголошення, поради, бізнес, культуру, кримінал, освіту, плітки, релігію. За перші 9 місяців поточного року видання зібрало 1,14 млн переглядів.

Зауважимо, що фахівці PRNEWS.IO зробили аналіз сайтів й інших регіонів України, зокрема, на Закарпатті найвідвідуванішим є сайт Mukachevo.net (31,31 млн переглядів за січень-вересень 2023 року); на Вінниччині – сайт «20 хвилин» (8,3 млн переглядів); на Рівненщині – «Радіо ТРЕК» (26,6 млн переглядів); на Хмельниччині – Vsim.ua (9,4 млн переглядів); у Чернівецькій області – «Молодий буковинець» (7,1 млн переглядів).

Нагадаємо, у вересні 2023 року Житомир.info пройшов незалежне експертне оцінювання та був занесений на інтерактивну Мапу рекомендованих медіа.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: моніторинг сайт  
Матеріали по темі