Події

Поліція розпочала розслідування щодо неналежного стану автодоріг у Житомирській області, де сталися декілька ДТП

25 November 2023, 16:02

Поліція розпочала розслідування щодо неналежного стану доріг поблизу селища Гришківців та села Осикового Бердичівського району. 25 листопада там сталися декілька ДТП: одна людина загинула та ще кілька отримали тілесні ушкодження.

Про це 25 листопада повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«Слідчі Бердичівського районного відділу поліції встановлюють причини та обставини дорожньо-транспортних пригод, що сталися 25 листопада на автошляху Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський, поблизу смт Гришківців та с. Осикового Бердичівського району. У результаті одна людина загинула та ще декілька отримали тілесні ушкодження», - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що посадові особи Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Житомирській області не забезпечили належне утримання доріг відповідно до визначених норм та стандартів для убезпечення дорожнього руху, що й призвело до зазначених наслідків.

Попередня правова кваліфікація - ст. 288 (Порушення нормативно-правових актів, норм і правил, що стосуються убезпечення дорожнього руху) КК України. Триває встановлення всіх обставин.

Процесуальне керівництво здійснює Бердичівська окружна прокуратура.

Нагадаємо, сьогодні зранку, 25 листопада, на трасі Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський, поблизу Гришківців у ДТП загинула 28-річна киянка.

Як повідомляв Житомир.info, 24 листопада 2023 року на території Житомирської області завершився осінній комісійний огляд доріг. Видали 95 вимог (приписів) на усунення недоліків, до адміністративної відповідальності притягнули 78 осіб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія водій водійка траса дорога ремонт яма вибоїна стан доріг комісійний огляд 
Матеріали по темі