Місто

У Житомирі попрощалися із двома захисниками-однолітками, які загинули в Донецькій та Запорізькій областях

27 November 2023, 15:05

У Житомирі поховали військовослужбовців: Олександра Герасимчука та Сергія Мельника, які загинули при захисті Вітчизни в Запорізькій області та на Донеччині.

Про це 27 листопада повідомляє Житомирська міська рада.

На щиті повернулись Герої…

Герасимчук Олександр Валентинович (11.06.1983 — 17.11.2023)

Народився у Житомирі. Закінчив ЗОШ №12. Далі — строкова служба у лавах ЗСУ. Після демобілізації вступив до Поліського національного університету, отримавши кваліфікацію юриста-правознавця. Працював у сфері приватного бізнесу. Одружений. Разом із коханою дружиною виховували донечку і сина... Олександр Валентинович із перших днів повномасштабної агресії став на захист рідної країни у складі ЗСУ. Героїчно загинув у Запорізькій області,

Мельник Сергій Михайлович (15.05.1983 — 21.11.2023)

Народився у смт Ружин на Житомирщині. Ще в дитячому віці переїхав із батьками до Житомира. Після навчання в ЗОШ №18 закінчив водійські курси. Далі — строкова служба в ЗСУ. Опісля працював водієм на різних об'єктах та підприємствах Житомира та за його межами. З 2014 року служба за контрактом в одному з підрозділів ЗСУ. Закінчивши військовий контракт, повернувся до рідного міста. Із березня 2022 — знову в ЗСУ на захисті Батьківщини від російських загарбників. Героїчно загинув на Донеччині під час виконання бойового завдання.

Нагадаємо, 27 листопада Верховна рада інформувала, що на фронті загинув віцепрезидент Федерації шахів України, житомирянин Артем Сачук.

Як повідомляв Житомир.info, 25 листопада 2023 року в Житомирі попрощалися із захисником Денисом Болошкевичем, який героїчно захищав кордони України із перших днів повномасштабної війни і загинув у Донецькій області на початку листопада.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий військовослужбовець загибель прощання поховання загиблий Герасимчук Мельник 
Матеріали по темі