Суспільство

Депутатка Житомирської міськради поскаржилася на шахраїв, які збирають гроші «на ЗСУ» від імені начальника РВА

29 November 2023, 17:06

Депутатка Житомирської міської ради Олена Розенблат повідомила про те, що до неї, від імені начальника районної військової адміністрації, телефонували шахраї з проханням допомоги «для ЗСУ».

Про це вона написала на своїй сторінці у facebook 29 листопада.

«Друзі, будьте уважними! Сьогодні отримала дзвінок від ПСЕВДО керівника псевдо Житомирської районної військової адміністрації з проханням допомоги на військову амуніцію. Розказують дуже реалістично, володіють темою, «жонглюють» і «козиряють» реальними іменами і прізвищами.Номер з якого телефонували:+380 (93) 825 28 98. Також телефонують на підприємства. Обережно! Шахраї», - пише депутатка.


Скриншот зі сторінки Олени Розенблат у facebook.

Зазначимо, що у жовтні з цього номера телефону шахраї від імені голови Володимирської РДА Юрія Лобача вимагали гроші «на ЗСУ» у керівника благодійної громадської організації із Нововолинська. Про це 20 жовтня 2023 року повідомляло інтернет-видання «БУГ».


Скриншот зі статті інтернет-видання «БУГ».

Нагадаємо, 30 жовтня жителів Житомирського району попередили про те, що у соцмережах активізувались шахраї, які від імені голови РДА Юрія Тарасюка, збирають гроші «на підтримку ЗСУ».

Як повідомляв Житомир.info, 1 лютого 2023 року начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко розповів, що шахраї в черговий раз спробували виманити кошти «на допомогу військовослужбовцям ЗСУ», використовуючи його ім’я та статус.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шахрай ошуканство Розенблат шахрайство телефон номер 
Матеріали по темі