Місто

У Житомирі прощатимуться з військовослужбовцем ЗСУ, віцепрезидентом Федерації шахів України Артемом Сачуком

30 November 2023, 15:05

У Житомирі 1 грудня відбудеться прощання із військовослужбовцем ЗСУ, віцепрезидентом Федерації шахів України, житомирянином Артемом Сачуком.

Про це 30 листопада повідомляє дружина загиблого Катерина Сачук на своїй сторінці у facebook.

«Шановні друзі, родичі, колеги, сім'я. Хочу повідомити вам, що поховання мого чоловіка Artem Sachuk відбудеться у п'ятницю 01.12.23:

З 9.00 до 09.45 відбуватиметься прощання у Михайлівському Кафедральному Соборі.

З 9.45 до 10.30 буде молитва.

З 10.30 до 10.45 прощання та виїзд до Смолянського військового кладовища.

Об 11.00 починатиметься церемонія прощання та поховання мого Артема.

О 12.30 поминальний обід.

Ще я дуже вдячна усім вам за величезну кількість щирих та підтримуючих слів про мого чоловіка! Вони дуже важливі. Його здобутки, результати, робота, яку він виконував якнайкраще, були завжди спрямовані на розвиток України та на благо її громадян», - пише Катерина Сачук.


Скриншот зі сторінки Катерини Сачук у facebook.

Нагадаємо, 26 листопада Верховна рада України повідомила про те, що на фронті загинув військовослужбовець ЗСУ, віцепрезидент Федерації шахів України Артем Сачук. 27 листопада Артему мало б виповнитися 39 років.

У 2017 році, коли була створена Агенція регіонального розвитку Житомирської області, яку заснували облдержадміністрація та обласна рада, її керівником – хедхантером, який залучатиме інвестиції в область, став житомирянин Артем Сачук. Влітку 2020 року у нього закінчився контракт, чоловік звільнився з посади керівника Агенції, втім інвестиційний напрям не полишив і займався цим, але вже в Києві. Станом на 2 вересня 2021 року Артем Сачук працював в Офісі реформ Кабінету Міністрів України.

7 вересня цього року Артем Сачук розповідав у фейсбуці, що вже півтора року в армії.

Як повідомляв Житомир.info, 15 червня 2020 року в інтерв’ю Житомир.info Артем Сачук розповідав про своє керівництво «Агенцією регіонального розвитку Житомирської області».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Артем Сачук прощання військовослужбовець ЗСУ шахи Катерина Сачук загиблий Сачук 
Матеріали по темі