Суспільство

У Житомирі та області похолоднішає, а на дорогах зберігатиметься ожеледиця. Прогноз погоди

4 December 2023, 13:10

За прогнозом синоптиків новий робочий тиждень буде значно прохолоднішим, ніж минулий. Вдень очікується від 0 до 8 градусів морозу, а вночі від -2° до -14° за Цельсієм. Місцями невеликий сніг та ожеледиця.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

5 грудня, вівторок

По Житомиру: хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 9-11° морозу, вдень 1-3° морозу.

По області: хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 9-14° морозу, вдень 1-6° морозу.

6 грудня, середа

Хмарно з проясненнями. Місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 3-8 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, вдень 0-5° морозу.

7 грудня, четвер

Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 3-8 м/с. Температура вночі 6-11° морозу, вдень 2-7° морозу.

8 грудня, п’ятниця

Місцями невеликий сніг. Температура протягом доби 3-8° морозу.

Нагадаємо, в перший день зими Житомир засніжило. Який виглядає має гідропарк дивіться у сюжеті від 1 грудня.

Як повідомляв Житомир.info, на перших зимових вихідних, 2 та 3 грудня 2023 року, вдень спостерігалася температура від -5 до +1 градуса тепла, вночі – від 6 до 2 градусів морозу. Місцями пройшов мокрий сніг, на дорогах була ожеледиця. А по області через погіршення погодних умов без електропостачання залишилася 11 населених пунктів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода прогноз погоди синоптик сніг заморозки мороз ожеледиця  
Матеріали по темі