Місто

В ЖК «Домашній 2» у Житомирі ввели в експлуатацію першу секцію

7 December 2023, 10:28

Компанія «Артхаус Груп» продовжує будувати нове житло у Житомирі. Зокрема, активно зводять житловий комплекс «Домашній 2», який буде не лише сучасним, комфортним, а й енергоефективним, з новою системою безпеки та з урахуванням інклюзії. Нині завершили всі роботи на першій секції, і вже за лічені дні відбудуться збори мешканців.

«Хочу розповісти про хід нашого будівництва, яке розпочалося минулого року влітку. На даному етапі ми маємо першу секцію, яка здана в експлуатацію, з чим вітаю жителів, які придбали квартири у нашому житловому комплексі. Десь 20 грудня будуть перші збори з мешканцями, де будуть обговорювати питання подальшого вручення ключів, створення ОСББ, або управлінської компанії», - розповідає керівник проєкту ЖК «Домашній 2» Олександр Бевзо.

Темпи будівництва збавляти не планують, зокрема, за кілька місяців хочуть завершити внутрішні роботи в наступній секції та ввести її в експлуатацію. А повністю завершити будівництво ЖК «Домашній 2» мають вже у 2024 році.

«Друга секція у нас також майже готова, на початку наступного року будемо подавати на здачу в експлуатацію. На третій секції є ще над чим працювали, але в планах у першому півріччі задати цю секцію. Також у нас одночасно будується четверта й п'ята секція, вийшли з котловану і вже з'явився перший поверх та будується другий поверх на четвертій секції. Плануємо здати у наступному році», - каже керівник проєкту ЖК «Домашній 2» Олександр Бевзо.

У житловому комплексі «Домашній 2» передбачили все для зручності мешканців, це стосується й благоустрою прилеглої території. Паркомісця, дитячі та спортивні майданчики, креативні зони для відпочинку – забудовник продумав кожну деталь, яка має додати затишку подвір'ю та зробити його багатофункціональним.

«Там буде бібліотека, де можна взяти книгу та поставити книжку для інших. Будуть дерева з сонячними батареями, від яких можна буде зарядити свій телефон. Сучасні гойдалки та атракціони на м'якому покритті, спортивний майданчик з необхідним наповненням. Між собою ці зони розділені. Родзинкою дитячого майданчика стане літній кінотеатр. Ми плануємо надати керуючій компанії або ОСББ проєктор з колонками та монітором, діти та дорослі зможуть влітку переглядати фільми. В зоні відпочинку у центрі житлового комплексу буде ялинки, яка взимку буде центральною, а влітку будуть встановлені гіперболи що надасть певного комфорту», - розповідає директор з маркетингу ЖК «Домашній 2» Володимир Цвіон.

Забудовник пропонує спеціальні фінансові умови для інвесторів, можливість розтермінування та широкий вибір планувань.

«Смарт-квартири розміром від 30 кв.м однокімнатні від 35 м кв.м , двокімнатні від 55 кв.м, трикімнатні 67 кв.м. Найближчі два тижні діє спеціальна цінова пропозиція на смарт-квартири, також до кожної такої квартири подаруємо дизайн проєкт. Дякуємо Збройним Силам України за можливі будувати. Нагадуємо, що постійно діє спеціальна цінова пропозиція для військових. Дізнатися усі подробиці щодо наявності та можливості придбання квартири ви можете у центрі продажу, також нагадуємо що будинки збудовані й обрати квартиру ви можете безпосередньо знаходячись у квартирі. Ласкаво просимо додому», - директор з маркетингу ЖК «Домашній 2» Володимир Цвіон.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖК новобудова квартира житло ЖК «Домашній 2» житловий комплекс Володимир Цвіон Олександр Бевзо «Артхаус Груп» 
Матеріали по темі