Суспільство

Рятувальники тричі допомагали водіям, які потрапили до снігових пасток у Житомирі та громадах області

7 December 2023, 13:25

Рятувальники тричі надавали допомогу водіям, які через ожеледицю потрапила у сніговий замет.

Про це 7 грудня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«6 грудня о 13:38 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про те, що на дорозі поблизу с. Поромівка Хорошівської територіальної громади Житомирського району через ожеледицю потрапила у сніговий замет та застрягла там вантажівка «MAN». За допомогою пожежного автомобіля та буксировочного троса рятувальники витягли автівку на розчищену ділянку дороги», - йдеться у повідомленні.

Упродовж доби аналогічні роботи рятувальники провели у м. Житомир та у Овруцькій громаді Коростенського району.

Рятувальники звертаються до громадян: дотримуйтесь елементарних правил безпечної поведінки, зокрема, під час керування автомобілем. При ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Водіям слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірне ускладнення через ожеледицю.

Нагадаємо, упродовж доби 5 грудня рятувальники регіону три рази надавали допомогу водіям на автошляхах Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж доби 2 грудня 2023 року рятувальники області двічі виїжджали для надання допомоги водіям на автошляхах області: діставали автобус зі снігового замету та автівка з людьми з кювету.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС сніг буксир рятувальник водій снігова пастка замет ожеледиця автомобіль буксир 
Матеріали по темі