Місто

В житомирському ТЦ «ОЛДІ» відкриваються нові магазини

8 December 2023, 13:09

ТЦ «ОЛДІ», який знаходиться на вул.Грушевського, 5 – один з найбільших торговельних центрів Житомира з сучасним дизайном, зручною інфраструктурою та новим форматом шопінгу. Тут працюють вже добре відомі житомирянам великі мережі – будівельний гіпермаркет «ОЛДІ», продуктовий супермаркет «Сільпо» та данський ритейлер товарів для дому «JYSK», улюблені магазини побутової хімії «EVA» та дитячих товарів «Cubi».

Вже зараз в ТЦ «ОЛДІ» відкриваються нові магазини, де можна буде купити якісні товари, покращити свій настрій та перекусити смачною випічкою.

Пропонуємо ознайомитися з новоселами торгового центру в середмісті Житомира.

Discounterra – аутлет-магазин нового формату

Неймовірний вибір жіночого, чоловічого, дитячого одягу, взуття та аксесуарів зі знижками до 80% на всесвітньовідомі модні бренди, такі як H&M, Benetton, Jack&Jones, OVS, Weekday та багато інших. Тепер стане ще легше купити крутий костюм за половину ціни, або трендовий світшот зі знижкою 70%.

IMG-20231116-091735

FAMO – українська мережа одягу та аксесуарів

Магазини «FAMO» – це місця щасливих дівчат. Мережа налічує близько 30 магазинів в 15 містах України і продовжує розширюватися. Асортимент «FAMO» налічує понад 5000 різновидів товарів, тут ви точно знайдете теплий одяг, стильні аксесуари та улюблену косметику.

IMG-20231114-115413

IMG-20231113-160116

ЛавашЯн – для тих, хто любить свіжу та смачну випічку

Тут поєднали пекарню та магазин. Справжній вірменський лаваш ви можете спробувати саме тут. Лаваш виробляється вручну, без дріжджів, барвників і харчових добавок, ви точно запам’ятаєте та полюбите його м'якість, еластичність, аромат та бездоганний смак, а ще вас приємно здивує терміном зберігання. Найвибагливіші гурмани оцінять випічку від «ЛавашЯн».

IMG-20231113-154903-750

lavash4

Hays – магазин домашнього одягу та текстилю

Одяг для дому повинен створювати затишок, забезпечувати комфорт у будь-якій ситуації, а ще бути практичним та якісним. Домашній текстиль Hays – саме той бренд, що відповідає усім цим вимогам. Однойменна фірма заснована в Туреччині у 1987 році і за час свого існування стала популярною у багатьох країнах світу. Торгову марку Hays добре знають і в Україні, адже виробник пропонує широкий асортимент моделей домашнього одягу та текстилю для жінок різного віку та комплекції.

Запрошуємо до нових магазинів ТЦ «ОЛДІ».

Оперативно дізнаватися про новинки та акції можна на нашому офіційному сайті https://oldi.center/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОЛДІ магазин ТЦ 
Матеріали по темі