Події

Рятувальники допомогли відбуксирувати «швидку» з травмованою жінкою у селі Житомирської області

11 December 2023, 10:11

У селі Павловичі рятувальники допомогли відбуксирувати автомобіль швидкої допомоги з травмованою жінкою.

Про це 11 грудня на своїй сторінці у фейсбуці повідомила пресслужба Коростенського районного управління ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Вчора в селі Павловичі (Овруцька ТГ) рятувальники допомогли відбуксирувати автомобіль швидкої допомоги. Фахівці екстреної медичної допомоги вже поверталися з виклику разом з травмованою жінкою, проте, на певній ділянці дороги через сніговий покрив транспортному засобу було тяжко здійснювати рух. Тож аби не гаяти дорогоцінного часу та з метою найшвидшої доставки травмованої особи до лікувального закладу медики звернулися за допомогою за номером телефону 101», - йдеться у повідомленні.

Прибувши до місця виклику, співробітники ДСНС негайно виконали свою роботу.

Нагадаємо, 7 грудня у Олевській громаді через складні погодні умови водій рейсового автобуса не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Рятувальники допомогли відбуксирувати автомобіль.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж доби 6 грудня 2023 року рятувальники тричі надавали допомогу водіям, які через ожеледицю потрапила у сніговий замет у Житомирі та громадах області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник автомобіль авто водій траса сніг негода ожеледиця швидка допомога буксир замет 
Матеріали по темі