Події

На проспекті у Житомирі п’яний водій вчинив подвійну ДТП: спочатку зіткнувся з Honda, а потім з маршруткою

15 December 2023, 11:58

Учора ввечері на проспекті Миру у Житомирі водій автомобіля Renault вчинив подвійну ДТП та мав ознаки алкогольного сп'яніння.

Про це 15 грудня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Учора, близько 19-ї години, на проспекті Миру сталася автопригода без потерпілих. Водій автомобіля Renault не дотримався бокового інтервалу, не врахував дорожньої обстановки та зіткнувся з авто Honda, після чого рухаючись заднім ходом наїхав на маршрутний транспортний засіб РУТА, який зупинився позаду», - йдеться у повідомленні.

Відео патрульної поліції Житомирської області

Під час спілкування з кермувальником патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Проте громадянин відмовився пройти освідування у встановленому законом порядку.

На водія інспектори склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП. Транспортний засіб патрульні евакуювали на арештмайданчик. Матеріали направили до суду.

Нагадаємо, 9 грудня у Житомирі на регульованому перехресті вулиць Івана Мазепи та Бориса Тена сталася ДТП, яка обмежила рух трамваїв.

Як повідомляв Житомир.info, 8 грудня 2023 року у Житомирі на перехресті вулиці Покровської та проспекту Незалежності сталася ДТП: водій Lexus проігнорував червоний сигнал світлофора, протаранив Skoda та вилетів на тротуар.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція поліція ДТП проспект Миру маршрутка нетверезий водій права 
Матеріали по темі