Події

Водій вантажівки застряг на ґрунтовій дорозі у Житомирській області: GPS-навігатор проклав неправильний маршрут

19 December 2023, 12:07

Упродовж доби рятувальники двічі надавали допомогу водіям, що опинилися в несприятливих умовах: відбуксирували «швидку» та допомогли водію вантажівки.

Про це 19 грудня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«18 грудня по лінії «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у буксирування «карети» швидкої допомоги, яка застрягла на узбіччі дороги. Пригода трапилася у с. Попільня Житомирського району. На місці з’ясувалося, що медики їхали з виклику та застрягли на узбіччі під час того як розверталися. Бійці ДСНС за допомогою троса та пожежного автомобіля відбуксирували швидку на рівну частину дороги, де її водій вже зміг продовжити свій рух далі», - йдеться у повідомленні.

Цього ж дня бердичівські рятувальники близько 16:47 виїхали на допомогу водієві вантажного автомобіля Volvo. Як з’ясувалося, GPS-навігатор проклав неправильний рух та вивів водія на ґрунтову дорогу, де вантажівка й застрягла. За допомогою тросу бійці ДСНС відбуксирували автівку на проїжджу частину дороги і звідти керманич вже поїхав самостійно.

Нагадаємо, 17 грудня рятувальники відбуксирували «швидку», яка застрягла на узбіччі дороги поблизу с. Гамарня Малинської громади.

Як повідомляв Житомир.info, 10 грудня 2023 року в селі Павловичі рятувальники допомогли відбуксирувати автомобіль швидкої допомоги з травмованою жінкою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС буксир негода вантажівка GPS-навігатор навігатор швидка рятувальник 
Матеріали по темі