Місто

Фірма депутатки Житомирської міськради купує ще одне приміщення в будинку на майдані Перемоги

19 December 2023, 16:17

Міськрада хоче за 1 млн 565 тис. грн продати орендарям частину приміщення у центрі Житомира за адресою майдан Перемоги, 7.

Відповідний проєкт рішення сесії оприлюднений 11 грудня на сайті Житомирської міської ради «Про затвердження ціни продажу нежитлового приміщення за адресою: м. Житомир, майдан Перемоги, 7.

«Розглянувши звіт про незалежну оцінку нежитлового приміщення за адресою: м. Житомир, майдан Перемоги, 7, орендованого товариством з обмеженою відповідальністю «БАТЕРФЛЯЙ К», проведений приватним підприємством «Бюро незалежних оцінок», прорецензований Житомирською торгово-промисловою палатою, на виконання рішення Житомирської міської ради від 29.06.2023 № 850 «Про приватизацію нежитлового приміщення за адресою: м. Житомир, майдан Перемоги, 7 шляхом викупу», керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про приватизацію державного і комунального майна», міська рада вирішила затвердити: ціну продажу 55/100 ід. частин нежитлового приміщення за адресою: м. Житомир, майдан Перемоги, 7 з урахуванням поліпшень в розмірі 1 565 100 грн 00 коп. (один мільйон п’ятсот шістдесят п’ять тисяч сто гривень 00 коп.), в тому числі ПДВ, вартість невід'ємних поліпшень, здійснених орендарем, в розмірі 149 300 грн 00 коп.(сто сорок дев’ять тисяч триста гривень 00 коп.), ціну продажу 55/100 ід. частин нежитлового приміщення, зменшену на суму компенсації невід’ємних поліпшень, в розмірі 1 415 800 грн 00 коп. (один мільйон чотириста п’ятнадцять тисяч вісімсот гривень 00 коп.), в тому числі ПДВ, що підлягає сплаті орендарем за об’єкт приватизації», - йдеться у проєкті рішення.


Скриншот з Google Maps

Зазначимо, що ТОВ «Батерфляй К» засноване у 2007 році в Житомирі. Спеціалізується фірма на діяльності ресторанів, надання послуг мобільного харчування, статутний капітал – 6 млн 650 тис. грн. Директором та бенефіціарним власником фірми є Людмила Миколаївна Зубко - депутатка Житомирської міської ради від політичної партії «Європейська Солідарність».


Скриншот з ЄДР

Зауважимо, що 18 грудня на комісії питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій це питання підтримали.

«Майдан Перемоги, 7 - це приміщення 50,4 метра квадратних, оцінка – 1 млн 560 грн. Квадратний метр тут становить 31 тисячу гривень, тобто це 848 доларів за квадратний метр», - розповіла під час комісії начальниця відділу по управлінню та приватизації комунального майна Олена Кравчук.

Нагадаємо, на сайті міської ради 22 травня 2023 року оприлюднили п’ять проєктів рішень сесії, які стосуються приватизації комунальних приміщень в різних районах Житомира. З-поміж них вказували приміщення на майдані Перемоги, 7.

Як повідомляв Житомир.info, що у 2017 році ТОВ «Батерфляй К» викупило на майдані Перемоги,7 нежитлове приміщення площею 41, 7 кв. м за 414 481 грн 20 коп.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: продаж приміщення майдан Перемоги комісія Батерфляй К  
Матеріали по темі