Новини компаній

Вивчення англійської мови онлайн від JustSchool

29 December 2023, 14:37

Один із найкращих форматів навчання англійської мови – це застосування нових технологій та режиму онлайн зокрема. Така методика ні до чого особливо не зобов'язує, дозволяє з комфортом навчатися, отримувати потрібні матеріали та багато іншого. З будь-якої точки світу є можливість пройти курс і через деякий час мати великий багаж знань і навичок у спілкуванні.

Підбір тієї чи іншої програми дозволить розширити словниковий запас, освоїти граматику, а також навчитися правильно вимовляти окремі слова та загалом будувати речення. Перш ніж розпочати курси англійської мови у школі JustSchool викладачі оцінять поточний рівень знань учня. Після цього буде підібрано програму відповідно до побажань та потреб. Деякі вчаться, щоб піти за кордоном на роботу, а деякі, щоб здати іспит або ЗНО.

Переваги співпраці з JustSchool

Навчання англійської мови у цій школі має кілька особливостей та переваг:

  • Самостійне формування розкладу. Кожен учень самостійно готує розклад занять, що дозволить займатися іншими справами, ходити на роботу, до школи чи на навчання у ВУЗ. Графік можна коригувати в особистому кабінеті або за попередньою домовленістю із викладачем;
  • Немає прив'язки ні до чого. Немає необхідності чекати на створення групи, нового семестру або місяця, тому що навчання можна розпочати в будь-який день за бажанням;
  • Зручна оплата. Доступна повна оплата, або частинами та на виплату;
  • Найкращі викладачі. У школі працюють лише кваліфіковані фахівці, які час від часу доводять свої знання та рівень професіоналізму, а також підвищують кваліфікацію.

Усі дії з навчання та взаємодії з різних питань проводяться в єдиному інформаційному просторі на сайті або за допомогою мобільного додатка.

Як розпочати навчання?

Якщо було прийнято рішення почати вивчати англійську мову, але нема розуміння, як і що робити, звернення до JustSchool стане найкращим рішенням. Заздалегідь потрібно пройти тестування і на його основі фахівці визначать поточний рівень знань. Також можна спробувати пройти перший урок та підкоригувати його формат із урахуванням індивідуальних особливостей.

Досвідчені методисти скажуть, на чому потрібно наголосити, що саме підкоригувати для отримання підсумкового результату і які матеріали використовувати в навчанні. Ефективність навчання підтверджується сертифікатами, що видаються кожному учню. Згодом у будь-який момент можна звернутися за допомогою та отримати знання щодо певного блоку англійської мови.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: JustSchool англійська школа іноземна мова онлайн навчання 
Матеріали по темі