Події

У Житомирі на проспекті Незалежності п’яний водій Hyundai врізався в електроопору, травмувавши пішохода та пасажира авто

30 December 2023, 12:39

Увечері 29 грудня на проспекті Незалежності водій автомобіля Hyundai не дотримався безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та наїхав на електроопору. Травми отримали двоє людей.

Про це 30 грудня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«Учора, близько 18-ї години вечора, на проспекті Незалежності водій автомобіля Hyundai не дотримався безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та наїхав на електроопору, зачепивши жінку, яка знаходилась у той момент на тротуарі.

За попередньою інформацією, у результаті ДТП травми різного ступеня отримали жінка пішохід та пасажир авто Hyundai. Під час спілкування з водієм, інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння, останній погодився пройти освідування в найближчому медзакладі, результат буде згодом. На місце події патрульні викликали медиків та слідчих, а також забезпечили охорону місця дорожньо-транспортної пригоди», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Житомирі на Покровській 28 грудня близько 16 години зіткнулися Volkswagen та Skoda, в результаті чого одна опинилася на узбіччі. Минулося без потерпілих.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення електроопора пішохід 
Матеріали по темі