Події

Подробиці ДТП у Житомирській області: водійка Audi на смерть збила пенсіонера-велосипедиста, який раптово виїхав на дорогу

8 January 2024, 15:12

На трасі Київ-Чоп поблизу с. Наталівки Audi здійснила наїзд на велосипедиста, внаслідок чого 71-річний чоловік загинув на місці.

Про це 8 січня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 січня близько 15:50 на автодорозі Київ-Чоп, поблизу с. Наталівки.

Правоохоронці попередньо з’ясували, що 40-річна водійка автомобіля «Audi», жителька Донеччини, здійснила наїзд на велосипедиста, який раптово виїхав на проїжджу частину дороги поблизу пішохідного переходу. У результаті 71-річний чоловік, житель с. Олександрівки Звягельського району, від отриманих травм загинув на місці», - йдеться в повідомленні.

Нині відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Досудове розслідування триває.

Як повідомляв Житомир.info, 7 січня 2023 року близько 16 години у Звягельському районі на 231 км автодороги М-06 Київ – Чоп сталася ДТП з потерпілими. Рух у напрямку міста Житомира був частково ускладнений. За попередньою інформацією було відомо, що автомобіль смертельно травмував велосипедиста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення велосипед велосипедист поліція 
Матеріали по темі