Події

Внаслідок пожежі в господарчій будівлі у селі Житомирської області 62-річного чоловіка з опіками госпіталізували до лікарні

10 January 2024, 11:15

Внаслідок пожежі в дерев’яній господарчій будівлі у с. Вершниця Звягельського району 62-річного чоловіка з опіками госпіталізували до лікарні.

Про це 10 січня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«9 січня о 20:44 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі у с. Вершниця Звягельського району. До рятувальників зателефонували сусіди, які побачили дим. До будівлі рятувальники під’їхати не могли, так як відсутня була дорога. Тому вони прийняли рішення максимально розгорнути пожежні рукави, аби приступити до гасіння займання», - йдеться у повідомленні.

З'ясувалося, що пожежа сталася в дерев’яній господарчій будівлі, яку на момент прибуття фахівців ДСНС вже повністю охопив вогонь. Існувала загроза поширення вогню на житловий будинок, розташований поруч.

Під час займання в оселі знаходився 62-річний чоловік, який зміг самостійно вибратися на свіже повітря. Зважаючи на його стан, вогнеборці викликали медиків. З опіками чоловіка госпіталізували до лікарні.

Силами рятувальників пожежу локалізували о 21:27 та ліквідували о 22:30. Надзвичайники запобігли подальшому перекиданню вогню на житлову оселю. Внаслідок пожежі знищено будівлю. Наразі обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, 8 січня рятувальники понад чотири години ліквідовували пожежу у селі Калинівка Лугинської громади. Вогонь швидко поширювався через вітер та знищив житловий будинок та дерев’яну прибудову.

Як повідомляв Житомир.info, 1 січня 2024 року в с. Гізівщина Любарської територіальної громади рятувальники винесли пенсіонера з палаючого будинку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа будинок господарча будівля опік травма вогонь 
Матеріали по темі