Події

Рятувальники відбуксирувати дві вантажівки, що перекрили рух транспорту біля села Житомирського району

12 January 2024, 12:16

Вчора рятувальники допомагали відбуксирувати дві вантажівки, що перекрили рух транспорту біля с. Волосівка Житомирського району.

Про це 12 січня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«11 січня о 21:12 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у вивільнені двох вантажних автомобілів, що перекрили рух транспорту біля с. Волосівка Житомирського району», - йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалося, через слизьку дорогу вантажний автомобіль не зміг подолати гору та застряг, тим самим перекрив рух транспорту в одну сторону. Відповідно всі інші вантажівки так само зупинилися, а одна з них навіть з’їхала на узбіччя та існувала загроза її перекидання.

Бійці ДСНС за допомогою троса та пожежного автомобіля відбуксирували по черзі вантажівки на рівну частину дороги, де водії вже змогли продовжити свій рух далі.

Нагадаємо, 18 грудня рятувальники двічі надавали допомогу водіям, що опинилися в несприятливих умовах: відбуксирували «швидку» та допомогли водію вантажівки.

Як повідомляв Житомир.info, 17 грудня 2023 року рятувальники відбуксирували «швидку», яка застрягла на узбіччі дороги поблизу с. Гамарня Малинської громади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС буксир рятувальник зима сніг вантажіка 
Матеріали по темі