Події

Патрульні виявили четверо нетверезих водіїв: один з них порушив комендантську годину в райцентрі Житомирської області

20 January 2024, 13:31

У Звягелі патрульні виявили водія, який порушив вимоги комендантської години та перебував за кермом у нетверезому стані.

Про це 20 січня на своїй сторінці у фейсбуці інформує поліція Житомирської області.

«20 січня близько 00:35 інспектори Звягельського райвідділу, патрулюючи вулиці міста, зупинили автомобіль Volkswagen Passat, водій якого порушив вимоги комендантської години. За кермом перебував 33-річний місцевий житель. Під час спілкування з чоловіком правоохоронці помітили, що він перебуває у стані сп’яніння. Керманичу запропонували пройти відповідне освідування на місці, проте він відмовився», - йдеться у повідомленні.

Відтак патрульні склали відносно чоловіка адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп’яніння…) КУпАП.

Окрім цього, упродовж доби патрульні задокументували ще трьох чоловіків, які керували транспортними засобами напідпитку. Відносно усіх оформлені адміністративні матеріали, які в подальшому буде скеровано до суду для прийняття відповідних рішень.

У поліції нагадують, керування транспортними засобами громадянами у нетверезому стані вперше, тягне за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі 17 000 гривень з позбавленням права керування на строк 1 рік.

Водночас правоохоронці наголошують: комендантська година на території області діє з 00:00 до 5:00. У цей час категорично забороняється пересуватися вулицями населених пунктів без крайньої потреби.

Нагадаємо, 14 січня патрульні отримали повідомлення, що на вулиці Домбровського чоловік перебуває в стані сп'яніння та має намір сісти за кермо Chevrolet. Алкотестер виявив, що рівень алкоголю в організмі чоловіка перевищував 5 проміле.

Як повідомляв Житомир.info, за ніч 13 січня 2024 року житомирські патрульні склали 10 адмінпротоколів на п’яних водіїв.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція нетверезий водій алкоголь водій Звягель комендантська година 
Матеріали по темі