Новини компаній

Samsung Galaxy S24 Ultra – флагманська новинка з відмінними показниками

20 January 2024, 14:49

У новому 2024 році ринок смартфонів поповнився черговою новинкою під назвою Samsung Galaxy S24 Ultra. Це справжня інновація у технологічному плані, де гармонійно поєдналися сучасні технології та унікальні характеристики. Ґрунтуючись на наших спостереженнях ми визначили, що новинка стане добрим конкурентам навіть тим пропозиціям, які вийдуть через кілька років.

Смартфон оснащується потужним процесором, покращеним модулем камер, кількома об'єктивами з різним функціоналом та характеристиками. Вибираючи s24 ultra найкраще звернутися за допомогою до магазину «Фокстрот», де є кілька варіантів на вибір із різним кольором. Додатково надаються знижки та можливість оформити безкоштовну доставку.

Особливості дисплея

Смартфон має дисплей Dynamic AMOLED 2X з роздільною здатністю QHD+ та діагоналлю 6,8 дюймів. Завдяки такому набору параметрів забезпечується висока якість картинки, а всі кольори передаються максимально природно. Додатково застосовується технологічна новинка Vision Booster, за допомогою якої можна адаптувати екран під освітлення і тим самим створювати якісну картинку. Частота оновлення складає 120 Гц. Це дозволить плавно показувати кадри, що важливо під час використання "важких" ігор або перегляду фільмів.

Модуль камер

Виробник пропонує кілька камер з різними характеристиками та параметрами:

  • Ультраширококутна. Роздільна здатність 12 Мп, огляд на 120 градусів, також F2.2;
  • Ширококутна. Об'єктив доповнюється оптичною стабілізацією, роздільна здатність 200 Мп, огляд на рівні 85 градусів, F1.7;
  • Телефотокамера. Зум на рівні х5, роздільною здатністю 50 Мп, огляд 22 градуси, а також OIS F3.4;
  • Телефотокамера 2. Другий варіант виконання на 10 Мп, з кутом 36 градусів та зумом х3;
  • Фронтальний модуль. Огляд на 80 градусів, роздільна здатність 12 Мп та F2.2.

Такий формат виконання дозволяє використовувати телефон по-різному, створюючи унікальні кадри.

Додаткові характеристики

Залежно від модифікації пропонується 12 Гб оперативної пам'яті, а також 256 або 512 Гб, а також 1 Тб внутрішньої пам'яті. Місткість акумулятора становить 5000 мАг. Цього достатньо для тривалої автономної роботи, що дозволить комфортно виконувати величезну кількість завдань. Швидка зарядка дротів відновить заряд до 65% за 30 хвилин. Її потужність 45 Вт.

За програмну складову відповідає операційна система Android 14. Серед мережевих технологій можна виділити 5G та LTE, а також модуль Wi-Fi 7 покоління. Для з'єднання з гарнітурами та іншими аксесуарами є Bluetooth версії 5.3.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: телефон Samsung смартфон 
Матеріали по темі