Новини компаній

Облаштування магазина: види меблів

22 January 2024, 10:16

Обладнання для магазина створює особливу атмосферу в торговельному залі. Інтер’єр формує імідж закладу та є способом організації простору. Розташування товарів за правилами здатне впливати на збільшення продажів. Тому меблі та обладнання мають вирішальне значення для торгівлі.

На сайті HOLD можна купити стелажі для магазину, що мають різне призначення. Таке облаштування буде доречним і в маленькому павільйоні, й у великій залі. Для кожної категорії підбирають особливі моделі стелажів, що мають спеціальні кріплення та дозволять якісно презентувати продукцію.


Чому стелажі стали необхідними в торговельних приміщеннях?

Коли покупець приходить до магазина, він підсвідомо шукає комфорт, стабільність та розмаїття в асортименті. Людей тішить великий вибір, приємні відчуття викликає гарно представлений товар. Саме полиці на рівні очей та з можливістю вільного доступу приваблюють покупців. З цими завданнями добре впораються стелажі:

  • дозволяють розставити продукцію за категоріями, розділивши торговельний зал на умовні зони, але не заважаючи вільному пересуванню покупців;
  • дають змогу побачити та ретельно роздивитися продукт, а також вільно взяти його;
  • надають приміщенню організований та впорядкований вигляд, не викликаючи відчуття хаосу в асортименті;
  • легко доглядати, а також контролювати наявність продуктів і поповнювати їхню кількість.

Стелажі підбирають за призначенням. Для дрібних побутових товарів підійдуть сітчасті полиці. Комбінація металевої основи та дерев’яних лотків використовується для хлібобулочних виробів. Овочі й фрукти гарно виглядають на невисоких стелажах із пластиковими корзинами замість полиць.

Різновиди магазинних стелажів

Обладнання для впорядкування товарів розрізняють за розмірами, способом встановлення, призначенням. Які полиці та для чого варто придбати:

  • пристінні дозволяють сформувати цілий ряд стелажів за периметром зали;
  • кутові використовують як елемент загального меблювання для заповнення простору кутів;
  • настінні кріплять там, де немає місця для встановлення на підлозі;
  • двосторонні можна розташувати посеред павільйону.

Універсальними є перфоровані моделі, на які можна кріпити різну кількість полиць, вибираючи відстань між ними. Обладнання від HOLD відповідає стандартам якості та є безпечним і функціональним. Стелажі дозволять вигідно презентувати будь-які категорії товарів та підвищити продажі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: магазин меблі стелаж HOLD 
Матеріали по темі