Економіка

Банк «Аваль» продовжує розпродавати свої офіси: виставили на аукціон приміщення в Житомирі та будівлю в Андрушівці

23 January 2024, 13:20

Акціонерне товариство «Райффайзен Банк» в січні 2024 року виставило на аукціон два офісних приміщення у Житомирській області.

10 січня оприлюднене повідомлення про продаж нежитлових (торгово-офісних) приміщень в центрі м. Андрушівка з початковою ціною 700 тис. грн.

«Окремо розташована нежитлова будівля, площею 140,8 кв.м. Будівля розташована в центрі міста, має два входи, наявні під’їзди, центральна розв'язка доріг. Приміщення використовувалося для розміщення відділення банку, можливе використання під магазин, офіс, торгову точку, лабораторію тощо. Наявні комунікації: водопостачання/водовідведення – централізоване, опалення газовий котел, потужність – 10 кВт. Приміщення продаються без меблів, обладнання. Будівля розташована на відведеній земельній ділянці, площею 0,0372 га, що використовується згідно договору оренди землі від 01.08.2005 року у міської ради. Термін дії договору 25 років (до 01.08.2030 року)», - йдеться в описі лота.

Торги заплановані на 14 лютого 2024 року.

19 січня оприлюднене повідомлення про продаж нежитлових (торгово-офісних) приміщень на вул. Селецькій у Житомирі з початковою ціною 1 млн 800 тис. грн.

«Нежитлові вбудовані приміщення, площею 137,1 кв.м розташовані на першому та другому поверхах двоповерхової будівлі. Приміщення мають окремий вхід, наявний окремий під’їзд до будівлі. Приміщення використовувалися для розміщення відділення банку, можливе використання під магазин, офіс, торгову точку, лабораторію тощо. Наявні комунікації: водопостачання/водовідведення – централізовані. Опалення електричне, власне, 1 котел, потужність електропостачання – 50 кВт, дві лінії. Приміщення продаються без меблів, обладнання. Земельна ділянка відсутня, сплачується податок на землю», - зазначається в описі лота.

Торги заплановані на 22 лютого 2024 року.

Зауважимо, що 5 жовтня 2023 року банк провів аукціон з продажу нежитлових приміщень в центрі м. Коростишів – площею 236,4 кв.м на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку: початкова ціна була 1,7 млн грн, на торги подали заявки дев’ять учасників і переможцем стало ТОВ «Перший інвестиційний дім» (зареєстроване в липні 2023 року в м.Рівне) з пропозицією 4 млн грн, що в 2,3 раза більше початкової ціни, 19 жовтня з переможцем уклали договір купівлі-продажу.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2022 року з другої спроби провели аукціон з продажу приміщення в Житомирі на вул. Перемоги, яке належить АТ «Мегабанк»: стартова ціна становила 11 млн 489 тис. 138,73 грн, що на 20% менш ніж початкова вартість, з якою об’єкт вперше виставили на аукціон в листопаді цього ж року, переможцем стало ТОВ «Торгівельна компанія «Полісся – Продукт» зі стартовою пропозицією 13 млн 777 грн і 28 грудня 2022 року з переможцем уклали договір.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: приватизація банк приміщення нерухомість Аваль офіс коростишів вул.Селецька 
Матеріали по темі