Новини компаній

Безкоштовні секрети від Турбоавіа: Отримайте свій товар з Китаю в Україну без додаткових витрат!

25 January 2024, 11:31

Китай як джерело величезної кількості товарів для світу є ще й відмінним інструментом для ведення бізнесу. Є можливість закупити величезну кількість продукції та продати її в іншій країні, отримавши прибуток. Так роблять і українські бізнесмени, купуючи у Китаї величезну кількість категорій товарів різного типу.

Але є проблема – це доставка. Цю проблему прийнято вирішувати за допомогою фахівців, і такі є в компанії «Турбоавіа». З їх допомогою Доставка з Китаю пройде швидко і без проблем, також заздалегідь буде можливість підібрати ефективний спосіб для логістики та підготувати відповідні документи. Про якість співпраці говорять численні відгуки від клієнтів, а також доступна вартість.

Способи доставки

На вибір представлені наступні варіанти доставки:

  • Морська. Найдовший, але найдешевший варіант, доставка займе 50-55 днів. Відвантаження щотижня;
  • Авіа-стандарт. Виліт щосереди, доставка в Україну займе 10-12 робочих днів, відносно довгий термін, але є можливість заощадити на тарифі при оплаті за вагу.

Надається додатковий набір послуг доставки з Китаю небезпечних видів вантажів, включаючи акумулятори, рідини, батареї та інше.

Переваги сервісу доставки

У місті Гуанчжоу та в Гонконзі є склади компанії, що дозволить заздалегідь консолідувати вантажі та зібрати їх в одному місці для подальшого відправлення в Україну. Іноді виникає потреба затримати вантаж і почекати деякий час для консолідації, щоб усе було у форматі однієї партії. Наявність власного складу у такому разі дозволить запропонувати підприємцям відповідну послугу.

Додатково кожен вантаж перевіряється щодо надійності упаковки. При необхідності здійснюється перев'язування скотчем і застосовуються відповідні варіанти упаковки, щоб виключити пошкодження. Обов'язково готуються звіти з фотографій, щоб клієнт бачив, що його вантаж доставлено та чекає на транспортування.

Особливості співробітництва з «Турбоавіа»

У день звернення кожен клієнт отримує свій індивідуальний код, після чого слідує консультація та починається співпраця. Є можливість відразу прийняти заявку, щоб Швидко доставити товар з Китаю в Україну. На основі запитів менеджери оцінять ситуацію та підберуть оптимальний формат доставки з урахуванням бюджету та встановлених термінів.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: доставка Китай Турбоавіа  
Матеріали по темі