Події

Неподалік житомирського гідропарку не розминулися автобус та автівка: минулося без потерпілих, а «швидка» проїжджала повз

30 January 2024, 16:39

У гідропарку вдень 30 січня сталася аварія за участю автобуса та автівки. Неподалік від них була «швидка».

Про це Житомир.info повідомили читачі.

У пресслужбі патрульної поліції в Житомирській області прокоментували автопригоду, зауваживши, що минулося без потерпілих.

«Виклик про ДТП на Чуднівській без потерпілих надійшов о 14:30. На місці події патрульні встановили, що водій транспортного засобу Nissan, рухаючись з міста Житомира не обрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечного бокового інтервалу, внаслідок чого зіткнувся з маршрутним транспортним засобом Volvo, який рухався у бік Житомира з Тетерівки. Потерпілі відсутні, оскільки в автобусі не було пасажирів. Транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками і від оформлення ДТП водії відмовилися», - зазначили для Житомир.info у патрульній поліції.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що «швидка» проїжджала повз.

Зауважимо, інформацію в деяких соцмережах про масштабну ДТП в поліції не підтверджують. Як стало відомо редакції, одночасно із зіткненням автобуса та легковика на цій ділянці дороги ще один автомобіль з’їхав у кювет і перекинувся, постраждалих немає.

Нагадаємо, 27 січня в Житомирі близько 16:30 не розминулися Kia та Volkswagen, внаслідок ДТП були потерпілі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення патрульна поліція 
Матеріали по темі