Новини компаній

Проточні водонагрівачі – чудове вирішення проблем із гарячою водою

2 February 2024, 10:13

За відсутності гарячого водопостачання та неможливості вирішити проблему класичними способами у вигляді установки бойлера або газового котла, застосовується проточний електричний водонагрівач. Такі пристрої ідеально підійдуть для квартир, заміських будинків, котеджів, дач і навіть гаражів чи промислових об'єктів. За рахунок відсутності накопичувального бака для води пристрій займає мінімум місця та без проблем монтується у водопровід.


Вони мають лаконічний дизайн, стильний зовнішній вигляд, раціонально споживають електроенергію, а також на вибір є широкий модельний ряд. Ознайомитись з різними варіантами на вибір можна тут https://modernsys.com.ua/elektricheskie-vodonagrevateli/, де є асортимент рішень від магазину «Modernsys». Суть водонагрівача в тому, що нагрівання води активується лише при включенні, що створює додаткову економію без необхідності зберігати великий запас води.

Різновиди водонагрівачів

Основна класифікація для поділу – це принцип роботи пристроїв:

  • Безнапірні. Відкритого типу пристрою, найпростіші та недорогі, працюють у системах без сильного тиску, встановлюються біля крана чи душу;
  • Напірні. Водонагрівачі закритого типу, функціонують під тиском та підключаються до водопроводу, можуть обслуговувати кілька точок, а також можуть бути у вигляді крана з душем та іншими насадками.

Залежно від сфери використання та поставлених завдань потрібно віддати перевагу одному з видів.


Зовнішній вигляд

Виконання даних пристроїв різне, тому є можливість вибрати як найпростіші водонагрівачі, так і дизайнерські моделі. В даному випадку вони класифікуються за формою корпусу:

  • циліндрична (універсальне рішення, що застосовується у багатьох моделях);
  • прямокутна (стильний варіант з можливістю встановити в кут для економії простору);
  • кругла (займає трохи більше місця, але глибина більша);
  • slim (вкрай тонка форма для невеликих приміщень);
  • квадратна (елегантна форма із закругленими кутами).

На форму також може впливати наявність додаткових функцій та налаштувань.

Додатковий функціонал

Електронні моделі проточних нагрівачів дозволять налаштувати температуру подачі з точністю до одного градуса. Також можуть бути три режими потужності, щоб підвищувати або знижувати продуктивність пристрою. Функція пам'яті дозволить повернути попередні налаштування, що важливо для окремих членів сім'ї, дозволяючи підготувати комфортну температуру.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водонагрівач вода проточний проточний водонагрівач нагрівач води нагрівач температура води  
Матеріали по темі