Події

Двоє житомирян у комендантську годину вкрали на АЗС понад 110 літрів склоомивача – їх впіймали

3 February 2024, 17:58

Понад 110 л склоомивача з прилавку АЗС: поліція викрила причетних до крадіжки.

Про це 3 лютого повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Повідомлення про подію на автозаправній станції на трасі Київ-Чоп у Житомирському районі надійшло до поліції вночі 13 січня. Відтак на місці події працювала слідчо-оперативна група ВП №1 Житомирського райуправління поліції. Слідчі вилучили відеозаписи з камер відеоспостереження, а оперативники встановили причетних до крадіжки. Ними виявилися двоє житомирян, 28 та 29 років», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські з’ясували, що в комендантську годину, опівночі, чоловіки викрили майже 30 зимових омивачів скла. Поки один відвертав увагу оператора АЗС, інший з вуличної вітрини поцупив 28 пляшок автохімії. Ще одну виніс у руках 28-річний спільник, вийшовши з приміщення станції.

Тож чоловіки свою вину визнали.

Згідно з наданою документацією потерпілою стороною, вартість викраденого перевищує 5 тисяч гривень.

Тож зібраними доказами та висновками експертиз, слідчі повідомили про підозру ділкам у вчинення кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 185 КК України. Днями обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до суду.

За чинним законодавством такі дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо, кишенькову злодійку зі стажем з Бердичева суд відправив за ґрати на 5 років. Про це 1 лютого повідомила пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, 29 грудня 2023 року звягельські поліцейські розшукали причетного, який перед святами обікрав сільську крамницю та виніс звідти цигарки, їжу, алкоголь та кухонні ножі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АЗС крадіжка комендантська година житомирянин поліція склоомивач  
Матеріали по темі