Події

Внаслідок аварії за участю чотирьох автівок на трасі в Житомирській області загинув один із водіїв

6 February 2024, 10:50

В автопригоді, яка сталася пізно ввечері 5 лютого, на Малинщині загинув киянин: поліція розпочала розслідування.

Про це 6 лютого повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 5 лютого близько 23:00 на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин в с. Липляни Чоповицької громади. На місці працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (м. Малин) Коростенського райуправління.

«Попередньо, 45-річний водій, житель Київської області, керуючи вантажним автомобілем «DAF» з напівпричепом «KRONE», допустив занос та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіштовхнувся з металевою огорожею. Внаслідок цього задня частина напівпричепа перекрила дорогу. Надалі троє керманичів, намагаючись об’їхати перешкоду, потрапили у дорожньо-транспортну пригоду. Відтак 57-річний харків'янин, водій «Volkswagen Crafter» виїхав на смугу зустрічного руху та зіштовхнувся з металевою огорожею. 30-річний житель с. Рокитного Рівненської області, керуючи «Volkswagen Caddy», здійснив наїзд на напівпричіп. Унаслідок ДТП тілесні ушкодження несумісні з життям отримав 40-річний киянин. Чоловік, керуючи «Ford Fusion», зіткнувся з тією ж перешкодою. Інші керманичі в автотрощі не постраждали», - йдеться в повідомленні.

Слідчі відділення поліції №1 (м. Малин) Коростенського райуправління встановлюють обставини події у межах розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, увечері 5 лютого у в’язку з дорожньо-транспортною пригодою з потерпілими, що сталась на автодорозі Київ — Ковель — Ягодин (поблизу села Майданівка, Житомирської області), рух транспорту в обох напрямках був перекритий. На місці працювали відповідні служби. Рух відновили о 7 год 23 хв.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення постраждалий поліція 
Матеріали по темі