Події

Водія Daewoo, який на смерть збив 71-річного велосипедиста у райцентрі Житомирської області, судитимуть

7 February 2024, 16:04

За смертельне травмування велосипедиста у ДТП перед судом постане бердичівлянин.

Про це 7 лютого інформує Бердичівський районний відділ поліції.

«Слідчі Бердичівського райвідділу поліції завершили досудове розслідування обставин дорожньо-транспортної пригоди, що сталася в середині грудня минулого року у райцентрі. Того дня, водій автомобіля «Daewoo Lanos» 33-річний містянин, рухаючись по вул. Данилівській у напрямку вул. Вінницької здійснив наїзд на велосипедиста, який прямував йому на зустріч. Унаслідок цього 71-річний місцевий житель отримав травми не сумісні з життям», - йдеться в повідомленні.

Наразі слідчі завершили досудове розслідування, обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України Бердичівською окружною прокуратурою скеровано до суду.

Відповідно до чинного законодавства водію може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Нагадаємо, 16 грудня 2023 року у Бердичеві сталася ДТП по вулиці Данилівській, у якій загинув 71-річний велосипедист.

Як повідомляв Житомир.info, за січень 2024 року у Житомирській області сталися 57 автопригод, внаслідок яких постраждали 65 людей, ще 12 – загинули.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд ДТП велосипедист Daewoo поліція розслідування до суду смертельна ДТП  
Матеріали по темі