Новини компаній

Удосконалення комфорту: як Puma вдосконалює амортизацію чоловічих кросівок

13 February 2024, 11:13

Професіонали та новачки у спорті часто вибирають кросівки, орієнтуючись на рівень амортизації. Для багатьох це головний критерій вибору, адже амортизація відповідає за відчуття комфорту, енергії, легкості в ногах та безпеки суглобів.


Яка суть амортизації в кросівках

Амортизація в кросівках — це процес поглиблення та розподілу ударів і тиску, які виникають під час кожного кроку або при інших фізичних активностях. Головна мета амортизації полягає в зменшенні впливу ударних сил на суглоби, хребет та м'язи, тим самим забезпечуючи комфорт та запобігаючи можливим травмам.

Крім того, що амортизація зменшує вплив ударів вона також може забезпечувати стабільність й підтримку для стопи, запобігаючи підкручуванню або іншим небажаним рухам.


Які є системи амортизації в чоловічих кросівах Puma

Бренд невпинно розробляє та тестує різноманітні технології амортизації для свого спортивного взуття. В кросівках пом’якшувальні технології можуть бути запроваджені в носову частину, п’яту, зону пронації, що відповідає за підтримку своду стопи. Вибираючи для спорту або повсякденного носіння чоловічі кросівки Пума, буде корисним розглянути, яка саме система поглиблення ударів використана в моделі та яку вона надасть користь при використанні взуття.

CELL Technology. Ця технологія використовується для створення подушок у підошві, які допомагають забезпечити високу амортизацію та стійкість. CELL ефективно поглиблює удари та розподіляє їхню енергію, забезпечуючи стабільність та комфорт.

  • Ignite Foam Technology. Інноваційне рішення в області амортизації, що використовується у підошвах кросівок Puma. Ignite Foam надає відмінну амортизацію та ефективно відбиває енергію при кожному кроці.
  • NRGY Beads Technology. Ця технологія передбачає використання невеликих кульок з матеріалу NRGY у підошві. Ці кульки поглиблюють удари та повертають енергію під час руху, покращуючи амортизаційні властивості та забезпечуючи ефективну віддачу енергії.
  • Jamming Cushioning Technology. Технологія включає в себе використання спеціальних матеріалів у підошві, які адаптуються до форми та рухів стопи, забезпечуючи індивідуалізовану амортизацію.
  • HYBRID Foam Technology. Ця технологія поєднує різні типи піни для досягнення оптимального балансу між м'якістю та стабільністю.

Якщо якісні чоловічі кросівки потрібні для бігу, активного способу життя, подорожей, без належної амортизації обійтися буде непросто. Організм відчуватиме постійний стрес від ударного навантаження, що може призвести до втоми, втрати сил та енергії. В інтернет-магазині “Дикий Крам” представлено великий вибір чоловічих кросівок Puma, які розроблені для підвищеного комфорту та безпечного використання.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кросівки Puma амортизація 
Матеріали по темі