Новини компаній

​Вигідна пропозиція від BigMag - купуйте iPhone 12 Pro бу дешево та за гарантією!

13 February 2024, 13:40

Враховуючи вартість вживаного iPhone 12 Pro зараз, смартфон є гарною альтернативою новим азійським смартфонам у цій ціновій категорії. Він є відмінним камерофоном, має високу продуктивність завдяки чіпу Apple A14 Bionic, а також має всі характерні переваги, яки мають нові моделі iPhone.

Проте, слід враховувати, що купівля бу техніки “з рук” має власну специфіку і несе певні ризики. По суті, немає жодних гарантій, що ви придбаєте якісний справний пристрій, що не має кримінального минулого. Але, на щастя, ви можете купити iPhone 12 Pro в магазині BigMag https://bigmag.ua/ua/sub-apple-bu/iphone-12-pro-b-u/.

iPhone 12 Pro бу в BigMag - чому це вигідно

Магазин BigMag пропонує справді привабливі умови купівлі вживаної техніки Apple. Це стосується не лише вартості, а й низки інших моментів, таких як:

  • якість пропонованих товарів - всі смартфони та інша техніка перед продажем проходить ряд перевірок щодо наявності апаратних і програмних несправностей, відсутності слідів вологи і т.д. Вся техніка, яка є в каталозі магазину, знаходиться у відмінному косметичному та технічному стані.;
  • комплектація - смартфони поставляються у заводській упаковці та в повній комплектації;
  • безпека – ви отримуєте від магазину не лише гарантію, але також можливість повернути чи обміняти товар;
  • вигідна розстрочка - iPhone 12 Pro бу все ще є дорогим пристроєм, проте у вас є можливість розбити платіж на кілька частин та сплатити без відсотків.

Тому ви можете придбати iPhone 12 Pro у BigMag і не сумніватися в тому, що зробили правильний вибір. Гаджет радуватиме вас своїми можливостями та бездоганною роботою тривалий час.

Ціна iPhone 12 Pro БУ в BigMag і інші плюси

При всіх вищезгаданих перевагах, BigMag пропонує техніку Apple за вигідною, середньоринковою ціною. Більше того, магазин регулярно робить щедрі знижки та проводить акції, що дозволяє стати власником iPhone 12 Pro за непрямою ціною.

Але це ще не все. Якщо ви все ще не ухвалили рішення, наведемо ще кілька важливих плюсів компанії:

  • наявність мережі наземних магазинів, що працюють у великих містах, включаючи Київ. Це дає можливість самовивезення покупки;
  • великий вибір - завдяки цьому ви можете вибрати не тільки модель iPhone, але і його конфігурацію або колір;
  • Відмінна репутація - це ще один важливий показник, який говорить про те, що магазин дотримується всіх своїх зобов'язань і прав покупця.

Як ви бачите, магазин BigMag дає чудову нагоду стати власником iPhone 12 Pro вже сьогодні. Для цього просто перейдіть за посиланням і втілить свою мрію у життя!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: BigMag iPhone айфон бу айфон iPhone 12 Pro  
Матеріали по темі