Події

Правоохоронці розшукали 19-річного житомирянина, який на трасі серед ночі збив пішохода та втік

19 February 2024, 13:31

Неподалік села Мамрина вночі 17 лютого водій збив пішохода та втік: 23-річного потерпілого госпіталізували.

Про це 19 лютого повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«Подія сталася уночі 17 лютого на автошляху Коростишів-Великі Кошарища неподалік села Мамрина. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського райуправління. Поліцейські встановили, що близько 03:00 водій автомобіля здійснив наїзд на 23-річного жителя Коростишівської громади та залишив місце події. У результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні», - йдеться у повідомленні.

Тож слідчі кваліфікували подію за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) КК України.

Оперативники одразу ж розпочали заходи, спрямовані на розшук утікача. Правоохоронці переглянули камери відеоспостереження на автошляху неподалік місця події і вже за кілька годин встановили причетного. Ним виявився 19-річний житомирянин.

У ході обстеження його мікроавтобуса «Mercedes» поліцейські виявили механічні пошкодження, характерні для ДТП.

З’ясувалося, що тієї ночі молодик їхав на роботу в місто Коростишів та вчинив ДТП. Поліцейським він розповів, що залишив місце зіткнення, бо вчасно не зорієнтувався у ситуації та злякався наслідків. Під час освідування у медичному закладі було зафіксовано його тверезий стан.

Нині усі обставини діяння встановлюватимуть слідчі у межах відкритих кримінальних проваджень.

Нагадаємо, 9 лютого на автодорозі між селами Мала Фосня та Велика Фосня в Овруцькій громаді водій на смерть збив 49-річного пішохода та втік з місця події. Наступного дня правоохоронці розшукали втікача. Ним виявився 39-річний житель с. Мала Фосня.

Як повідомляв Житомир.info, 6 лютого 2024 року в селі Бігунь Коростенського району водій ВАЗ на смерть збив 47-річну жінку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція аварія траса пішохід лікарня травма 
Матеріали по темі