Події

Житомирські патрульні виявили водія, який був тимчасово обмежений в керуванні та мав світловідбиваючу плівку на номерах

21 February 2024, 15:09

Правоохоронці виявили водія, який був тимчасово обмежений в праві керувати транспортними засобами та мав світловідбиваючу плівку на номерах.

Про це 21 лютого повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Закритий чи забруднений номерний знак на авто — штраф.Нещодавно, патрульні на блокпосту зупинили транспортний засіб Volvo. Номерний знак автомобіля був покритий світловідбиваючою плівкою, яка не дозволяла чітко визначити символи номерного знака. До того ж водій мав тимчасове обмеження в праві керування транспортними засобами», - йдеться у повідомленні.

А керувати авто у якого номерний знак — закритий іншими предметами (в тому числі прозорими) чи з нанесенням покриття або застосуванням матеріалів, що перешкоджають чи ускладнюють його ідентифікацію, заборонено.

На водія інспектори склали адміністративні матеріали за ч. 3 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування) та ч. 1 ст. 121-3 (Порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів) КУпАП.

Нагадаємо, 17 лютого пресслужба патрульної поліції Житомирської області повідомила про те, що правоохоронці виявили водія, який мав на автомобілі різні номерні знаки та холодну зброю.

Як повідомляв Житомир.info, 26 грудня 2023 року пресслужба патрульної поліції в Житомирській області повідомила про те, що житомирські патрульні днями зупинили авто BMW без номерного знаку, водій якого був напідпитку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція водій номера права світловідбиваюча плівка плівка 
Матеріали по темі