Події

Вночі на трасі патрульні виловили смертельно п’яного водія, а під ранок у Житомирі нетверезий керманич скоїв ДТП на мосту

26 February 2024, 17:55

В ніч з 25 на 26 лютого патрульні виявили на трасі водія з більш ніж 5 проміле алкоголю, а у Житомирі водій напідпитку в’їхав у колесовідбійник на мосту.

Про це 26 лютого повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Сьогодні о 1-й годині ночі на автодорозі Київ – Ковель – Ягодин, патрульні зупинили транспортний засіб Opel. Щойно керманич почав розмову з патрульними, стало зрозуміло, що він у стані сильного алкогольного сп'яніння. Водій погодився пройти освідування на визначення стану сп'яніння за допомогою приладу Драгер на місці. Результат шокував – три стрілки драгера показали вгору. А це означає, що рівень алкоголю в організмі чоловіка перевищував 5 проміле. Керманич отримав протокол за керування в стані сп'яніння», - йдеться у повідомленні.

А інший водій напідпитку ще й вчинив ДТП.

«О 4:50 ранку 31-річний чоловік керуючи автомобілем ВАЗ їдучи Чуднівським мостом, не стежив за дорожньою обстановкою, не дотримався безпечної швидкості руху та наїхав на колесовідбійник. Результат перевірки приладом «Драгер» – 1,33 проміле. На керманича склали два протоколи: за вчинену ДТП та керування напідпитку», - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, за вихідні 24-25 лютого житомирські патрульні винесли майже пів тисячі адміністративних матеріалів та виявили 14 п’яних водіїв.

Як повідомляв Житомир.info, 23 лютого 2024 року у с. Лісовій Слобідці Райгородоцької громади п’яний водій Mazda врізався у дерево: до лікарні потрапили дві неповнолітні пасажирки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульний водій п'яний водій адмінматеріал штраф протокол ДТП міст алкоголь 
Матеріали по темі