Новини компаній

Військові футболки поло та ЗСУ – ідеальне доповнення для гардеробу

27 February 2024, 12:46

Незважаючи на те, що багато видів одягу в армії призначені для виконання різних складних завдань, у цивільному світі подібний одяг активно використовують щодня. Він підходить для неформальних зустрічей, прогулянок, відпочинку на природі і навіть поїздки на роботу влітку, якщо людина працює у правоохоронних органах.

На сьогоднішній день військова футболка поло є частиною офіційного одягу армії України. Якщо хтось хоче відчути всю красу такого одягу, тоді тут https://militarka.com.ua/ua/odezhda/voennoe-polo.html можна знайти оптимальний варіант за фасоном, виконанням та розмірами. За свою зручність та практичність, подібні футболки давно здобули авторитет у фанатів стилю militatry чи casual.

Особливості футболок поло

У таких футболок буде розріз на грудях та комір. Іноді рукави доповнюються трикотажною гумкою. Серед основних особливостей слід виділити такі моменти:

  • наявність накладної кишені на рукавах чи грудях;
  • панелі велкро для кріплення ідентифікаційних нашивок або світловідбивних елементів;
  • матеріалом може бути бавовна, coolmax, полікоттон;
  • однотонна кольорова гама: койот, олива, хакі, чорний чи темно-синій відтінок.

Матеріал таких футболів стійкий до зношування, він переживе багато прань, не втрачає кольору. Через суміш натуральних та синтетичних тканин футболка тримає форму і не буде м’ятись.

Футболки ЗСУ

Як альтернативу можна придбати футболки армії України. Вони є тактичними, тому відмінно відводять вологу, акуратні шви і гладкі, що підвищує зручність, а еластична тканина не парить і приємна тілу. Крім того, футболка зсу відмінно обтягує силует чоловіка, вказуючи на його м'язи. На вибір представлено кілька камуфляжних кольорів:

  • Ліс. Застосовуються темні та світлі відтінки коричневого кольору в комбінації із зеленим;
  • Пустеля. Переважають світлі пісочні відтінки;
  • Джунглі. Застосовуються соковиті відтінки коричневого та зеленого кольору;
  • Зима. Абсолютно білий колір, що доповнюється вкрапленням чорних і коричневих відтінків.

При цьому кожен варіант камуфляжу додатково має свої різновиди та параметри.

Де придбати військовий одяг?

Величезний асортимент пропозицій сформований в інтернет-магазині «Мілітарка», де є варіанти під будь-які переваги та завдання. Продукція найвищої якості від бренду M-Tac та інших перевірених виробників. По кожній позиції є детальний опис одягу та таблиця розмірів, що дозволить знайти оптимальний розмір за власними габаритами та фізичними параметрами. Діє доставка по Україні.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футболка одяг військовий одяг 
Матеріали по темі