Новини компаній

Як дивани купити та вибрати? Практичні поради та рекомендації

28 February 2024, 12:19

Вкрай складно уявити домашнє або офісне приміщення, де не стояв би диван, за допомогою якого можна затишно розміститися і підготувати навіть місце для нічного або обіднього сну. Його використовують для посиденьок з друзями, перегляду телевізора, очікування, відпочинку тощо. Виходячи із завдань, виробники випускають величезну кількість моделей диванів, які також відрізняються трансформацією та іншими параметрами.


Дизайнери також намагаються встигати за останніми трендами, тому завжди намагаються створити щось яскраве, красиве та оригінальне. Відмінної якості можна дивани купити від українського виробника INTERIA, де є кутові, розкладні та модульні моделі. Кожен диван має конкретну назву, має різні характеристики, параметри та зовнішній вигляд.

Різновиди диванів

Попередньо необхідно визначити механізм трансформації. Практично всі дивани їм оснащуються, особливо у випадках, якщо вони використовуватимуться як спальне місце. «Єврокнижка» є стандартним та найбільш вдалим варіантом виконання. Поверхня за підсумком буде абсолютно рівною і без вигинів. Механізм акордеон буде використовуватися у великих моделях диванів.

Крім того, під м'якою частиною у диванів є кілька варіантів виконання:

  • Ламелі. Використовуються на ортопедичних моделях диванів. Найчастіше у виробництві використовується дерев'яний шпон;
  • Металева сітка. Ідеально підлаштовується під тіло людини, а як доповнення застосовується кокосова койра або пінополіуретан;
  • Пружинна змійка. У виробництві використовується оцинкована сталь високої міцності. Чим менше вигинів і менше крок, тим краще;
  • Суцільна основа. Виключає накопичення пилу, а також збільшує термін експлуатації матраца.

Відмінним варіантом виконання є варіант комбінації синтетичних та натуральних тканин. З такими диванами можна ознайомитись за адресою interia.com.ua, де є кілька колекцій та моделей зокрема. Флокова та велюрова оббивка одні з найстійкіших і тривалий час зберігають презентабельний зовнішній вигляд.

Як вибирати диван?

Насамперед визначає мету. Якщо це офісний диван, тоді потрібно підбирати під розміри приміщення та бажано, щоб він був з екошкіри або натуральної шкіри. Такі матеріали легко чистити. Домашні вироби мають бути багатофункціональними. Якщо місця мало, тоді вибираються кутові моделі, а за наявності великого приміщення можна вибирати модульні дивани з можливістю комбінувати їх як завгодно. З усім модельним рядом можна ознайомитись на сайті виробника INTERIA.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: диван 
Матеріали по темі