Події

Розслідування ДТП з 4 потерпілими, яке сталось торік у Житомирській області, завершили: підозру отримав водій Cherry

29 February 2024, 13:30

Звягельські слідчі завершили розслідування ДТП, в якій отримали травми четверо людей.

Про це 29 лютого повідомляє Звягельський районний відділ поліції.

«У грудні до поліції надійшло повідомлення про автотрощу, що сталася на автодорозі Звягель-Городниця, поблизу с. Ходурків. Тоді 41-річний житель Полтавщини, керуючи автомобілем «Cherry Tiggo», при здійсненні обгону з виїздом на зустрічну смугу руху, зіткнувся з пасажирським мікроавтобусом «Mercedes Sprinter», за кермом якого перебував 54-річний житель м. Звягеля. У результаті мікроавтобус перекинувся на бік. Травми різного ступеня тяжкості отримали троє пасажирів автобуса, віком від 22 до 41 років, та керманич. Пасажирів було госпіталізовано до лікарні, а водієві надано медичну допомогу на місці», - йдеться в повідомленні.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Зібравши необхідні докази та свідчення, слідчі Звягельського районного відділу поліції оголосили водієві «Cherry Tiggo» про підозру у вчиненні вказаного правопорушення. 28 лютого обвинувальний акт скеровано до суду.

Обвинуваченому може загрожувати позбавлення волі строком від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Як повідомляв Житомир.info, 22 грудня 2023 року на автодорозі Звягель-Городниця, поблизу с. Ходурки, водій Chery Tiggo виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з пасажирським мікроавтобусом Mercedes Sprinter. Водій мікроавтобуса травмований, а троє його пасажирів у лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП підозра розслідування водій аварія  
Матеріали по темі