Місто

Звідки житомиряни дізнаються новини та яка тема найбільше цікавить. Опитування

29 February 2024, 15:06

У наш час люди мають безліч варіантів звідки отримувати інформацію. Адже існують газети, радіо, телебачення, інтернетне видання та соціальні мережі. Ми вирішили запитати у житомирян звідки вони дізнаються новини та яка тема найбільше цікавить.

«Більше Телеграм канали й все, новини по телебаченню майже не дивлюся. Тема війна, найголовніша тема, чекаємо перемоги», – ділиться Надія.

«З Ютубу та Телеграм каналів. Тема зараз звичайно одна – війна та що нас чекає, що буде», – каже Алла.

«1+1, ICTV, 5 канал дивимося. Про війну в основну зараз», – ділиться Лідія.

«Житомир.info зазвичай в Телеграмі. Коли закінчиться війна, зараз тема номер один, яка турбує кожного українця», – сказала Ольга.


«В Телеграмі, Інстаграмі дізнаємося новини. Ситуація в країні, яка зараз відбувається дивимося. Напевно більше нічого й не цікавить», – говорить Ольга.

«На сайтах нашого міста, Житомир.info, «Blacklist». Війну дивлюся, що нового в місті відчинилося, що трапилося, – каже Анастасія.

«Зазвичай дивлюся щось в Ютубі або Телеграм каналі. Постійно моніторю, коли тривоги, куди прилетіло. Можу дещо політичне подивитися, щоб щось шарити», – каже Марія.

«Житомир.info Телеграм канал. Теми різні, вони скидають будь-яку інформацію, і абсолютна вся інформація мене цікавить», – ділиться Максим.

«Зараз, мабуть, Телеграм, найпоширеніше джерело інформації. Телебачення не дивимося, бо немає часу. Війна, зміну в законодавстві, що стосується бізнесу – це те, що актуально у нинішній час», – говорить Олеся.

«Телеграм канал напевно. В пріоритеті, напевно, як у всіх людей зараз, новини про війну», – говорить Людмила.

«Взагалі з Телеграм каналу найбільше. Яка у нас найпопулярніша тема?Війна звісно, те що найбільше нас бентежить», – каже Ірина.

«Телеграму, це саме про Житомир, що тут відбувається. Коли тривоги, чого вибухи починаються, там же попереджують», - сказала Марія.

«Знайомі люди. Не можна довіряти всім соціальним мережам. Найчастіше мене цікавить, що в цілому відбувається в Україні, але Житомир також не оминаю», – каже Дарія.

Чи слухають житомиряни російські пісні, чи дивляться фільми, чи читають книги російських авторів – опитування дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новини телеграм ютуб новина опитування 
Матеріали по темі