Події

Двоє велосипедистів потрапили під колеса автомобілів у Житомирі та неподалік Черняхова

29 February 2024, 16:11

Поліція з’ясовує обставини травмування двох велосипедистів у ДТП.

Про це 29 лютого повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«28 лютого близько 11:50 на автодорозі неподалік смт Черняхова сталося зіткнення автомобіля «ВАЗ 21101», під керуванням 46-річного жителя Оліївської громади, з велосипедистом. У результаті ДТП водій двоколісника, 49-річний житель Черняхівської громади, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу», - йдеться у повідомленні.

Цього ж дня, близько 15:15, на вулиці Покровській в обласному центрі водій автомобіля «Daewoo», 56-річний житель Житомира, зіткнувся з двоколісником під керуванням 72-річного містянина. У результаті ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження, його було ушпиталено.

В обох випадках слідчими поліції розпочаті досудові розслідування за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліція звертається до водіїв транспортних засобів: постійно виявляйте пильність при проїзді перехресть і пішохідних переходів. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.

Нагадаємо, 16 грудня у Бердичеві сталася ДТП по вулиці Данилівській, у якій загинув 71-річний велосипедист.

Як повідомляв Житомир.info, 19 жовтня 2023 року у Житомирі на вул. Шевченка, під колесами вантажівки загинув 78-річний велосипедист.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія поліція велосипедист пенсіонер Черняхів 
Матеріали по темі