Новини компаній

Модні весняні жіночі куртки 2024

5 March 2024, 21:30

Оновлення гардеробу навесні 2024 року змусить вибрати щось із сучасних варіантів та класики. Бажано комбінувати елементи одягу та домагатися відповідного образу, тим більше, верхній одяг від бренду HARVEST ідеально поєднується з іншими видами одягу. Нижче буде представлений список актуальних курток на вибір з детальним розбором їх особливостей та переваг.

Які види весняних курток?

У новому 2024 тенденції зберігаються і серед варіантів для покупки можна зробити вибір на користь наступних рішень:

  • Косуха. Куртки з грубої натуральної шкіри відрізняються від простих байкерських моделей великою кількістю металевої фурнітури. Можуть бути розміром оверсайз, а також доповнюватися елементами старіння;
  • Бомбери. Вони мало виходять із моди, добре підходять для носіння щодня;
  • Шкіряні та замшеві куртки. Куртки у благородних відтінках із довжиною до талії або середини стегон;
  • Джинсові куртки. Кількість деніму в образі сучасних жінок поступово збільшується. Джинсова куртка підійде практично під будь-який образ;
  • Анорак. Легка куртка із капюшоном без застібки. Елемент не лише спортивного образу, а й стилю casual, доповнюючи зовнішній вигляд підборами чи босоніжками;
  • Вітровки. Легка вітровка навіть у теплі дні не буде зайвою. Новий тренд – яскраві відтінки та принти.

Чимало цікавих рішень пропонує бренд HARVEST. Ознайомитись з різними варіантами можна за адресою harvest-clothing.com.ua, де є вибірка за категорією з використанням фільтра. Допомогу у виборі нададуть консультанти магазину.

Підбірка верхнього одягу від HARVEST


Куртка "BELLA" – дуже легка та м'яка, відмінно підходить для носіння навесні та восени. Зроблено акцент на талії. Основою виробництва є плащівка та утеплювач синтепон 200. Наявність фіксатора та гумки знизу дозволить захиститися від вітру та холоду.



Куртка "ОЛІВІЯ" – коротка по довжині, вважається оптимальним варіантом для прогулянок містом. З боків є врізні кишені. Для виробництва використовується комбінації плащівки та синтепону 150.



Куртка KENDALL – тренд нового сезону, виготовлена з екошкіри з використанням замшевої основи. Завдяки збереженню температури ідеально підходить для осені та весни. Комір з вовни можна за необхідності зняти, а у вітряну погоду він є додатковим захистом. Як утеплювач використаний холософт 100. Використання манжетів дозволить змінити довжину рукавів.



Пальто "KIM" – пальто без коміра, але з довгими рукавами. З боків є врізні кишені, а доповнення у вигляді пояса дозволить зробити акцент на талії. Утеплювачем є матеріал Hollowsoft 150, що відрізняється легкістю та практичністю.



Тренч "SUE" – одяг з екошкіри, що ідеально підходить для весни та осені. Довжина міді, має врізні кишені і широкий пояс, щоб підкреслити талію. Як застібка використовуються ґудзики.

Висновки

Це лише небагато пропозицій від бренду HARVEST. Також є можливість купити жилет або бомбер, вибрати каптур або без нього, визначитися з кольором, матеріалом та розміром. На сайті кожна товарна позиція має фотографії, що дозволить оцінити верхній одяг із різних ракурсів, а таблиця розмірів спростить підбір.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: куртка HARVEST купити куртку купити тренч мода весняна куртка  
Матеріали по темі